Permanente wenkbrauwen

Wenkbrauwen geven het gezicht expressie en uitstraling. Dit maakt dat de wenkbrauwen het belangrijkste en een groot bepalend onderdeel van het gelaat is. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de permanente wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van uw gezicht. Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald.

Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Schaduw wenkbrauwen

Deze techniek is goed toepasbaar bij de iets oudere dame wanneer de wenkbrauwen erg dun en licht zijn geworden. Ook bij zeer warme en lichte huidtype is dit een goede keuze. In bijna alle gevallen is het verven van de wenkbrauwen na de behandeling verleden tijd. De permanente wenkbrauwen hebben na genezing een zacht gepoederde uitstraling en zijn niet te opvallend, alsof u met een wenkbrauwpoeder de wenkbrauw heeft getekend. Epileren is voortaan gemakkelijk, want de mooie vorm is al aangebracht.

Hairstokes

Bij deze techniek wordt met een speciale naald het pigment als het ware haartjes in de huid getekend tussen de bestaande haartjes in. Hierdoor zien de wenkbrauwen er net even wat mooier en natuurlijker uit. Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen als perfect worden gecorrigeerd.

Ingeschaduwde wenkbrauwen

De permanente wenkbrauwen worden in een kleur opgebracht, bij deze techniek zal de kleur zeker aanwezig zijn.

Voor plaatsing permanent make up

Voor plaatsing permanent make up

Afgetekend en in de verdoving

Afgetekend en in de verdoving

Direct na plaatsing

Direct na plaatsing

Na heling en gelijk subtiele onder eyeliner geplaatst

Na heling en gelijk subtiele onder eyeliner geplaatst